2015-05-01 10:29:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Sok lehetősége van

Napi horoszkóp május 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez az időszak rendszerint eléggé megnehezíti a házastársi kapcsolatokat, de válásról, szakításról beszélni ilyenkor még elhamarkodott lenne. érdemes észben tartania, hogy kapcsolat, akár szexuális, akár érzelmi téren, két folytonosan fejlődő egyéniség között áll fenn, akiknek alkalmazkodnia kell a változásokhoz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sok megindító dologgal találkozhat a mai napon, de még ennél is több izgalom várja. Minél jobban telik a nap, annál nyugtalanabbá válhat. Ezzel együtt valószínű, hogy jól fog szórakozni, hiszen hosszú hétvége van, jó kedv és szerelem várnak önre. Ha egyedülálló, feltétlenül menjen el otthonról, mert ma megismerkedhet valakivel!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kicsit káoszosan indul a nap, könnyelmű hibák sorozatát követheti el. Kellemes kisugárzása azonban mindig kihúzza a bajból. Végül győzedelmesen kerül ki a helyzetekből, a többiek pedig irigylik az eredeti ötleteiért. Ma még önmagán is tud majd nevetni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Május elseje van, vegye ki a részét az ünneplésből! A bolygók kitűnő lehetőségeket kínálnak erre önnek. Menjen emberek közé, tegye félre egy napra a problémákat, jól fog szórakozni!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma jól érzi magát. A Hold a Mérleg jegyében áll, ez kedvező, mégis óvatosnak kell lennie. Fontos ügyekben ne ma döntsön! Este ne maradjon egyedül, beszélgessen valakivel, ha nem személyesen, akkor legalább telefonon.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Mérleg jegyében jár. Ilyenkor az emberek könnyebben barátkoznak egymással,nyitottabbak és kedvesebbek. Lazítson Ön is egy kicsit. Hagyjon magának időt a pihenésre, töltődjön fel, gyűjtsön energiát, és vigyázzon az egészségére.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, de sajnos szemben az Uránusszal. ez alkalmat ad arra, hogy megtanulja, reagálhat spontán módon is, ha új dologgal kerül szembe, nem kell mindig a bevált technikákat alkalmaznia. Sokkal több lehetősége van, mint gondolná.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyéből indul. Ön mindig is kíváncsi természet volt, most ez az érzés felerősödhet önben. Változatossá kellene tennie a hosszú hétvégét. Nem muszáj terveket készítenie, elég csak spontán csatlakozni oda, ahova szeretne. Megláthatja, így is ragyogóan sikerül ez a nap.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, könnyed időszakot hozva az Ön életébe. Minden ami eddig súlyos teherként nyomta a vállát, most könnyű és pozitív lesz. A dolgok jóra fordulnak. Az élet gyönyörű, fordítsa arcát a nap felé!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a levegő elemű Mérleg jegyéből sugárzik. Ez még az Ön lelkét is képes felvidítani, csökkenti a problémák nagyságát, és elveszi a feszült helyzetek élét. A szürke hétköznapok egyszerre csak színessé válnak. Menjen ki a családjával a természetbe, és érezzék jól magukat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll, a Vénusz az Ikrek jegyében található. Ön is gyengédebb, kedvesebb, mint az elmúlt napokban volt. Az ünnep napján igazán kedvező a bolygók állása. A legjobb dolga ebédidőben lesz.

Halak: II. 19. - III. 20.
Az Ön párkapcsolatait uraló Merkúr jegyet váltott, az Ön kedvese pedig hangnemet fog váltani...Sajnos ezt már ma is érezni fogja, mert nem lesz olyan kedves önnel, mint amilyen eddig volt, veszekedésre is sor kerülhet. Emiatt rossz kedve lehet, és arra vágyik, hogy békén hagyják. Ezt a napot használja pihenésre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: